Access Bars

Met de energetische therapie genaamd de “Bars”™ ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.
Het geeft je de kans om oude gedachten en niet werkende patronen los te laten waardoor je vrijer in het leven komt te staan.

Hoe zou het zijn om vanuit totale toelating en oordeelloosheid je leven te leven met Gemak, Vreugde en Glorie?
Het ontvangen van de Bars is de eerste stap naar het kunnen ontvangen van alles waar jij naar verlangt in jouw leven.

Access BARS® zijn energiebanen en -punten in en om het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen.

Door slechts lichte aanraking van deze punten op het hoofd geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen vanuit jou eigen brandende verlangen.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen. Access Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress en nog veel meer.

Elke gedachte, ieder idee, iedere houding, elke beslissing of iedere overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. Het is een beperkende geloofsovertuiging waardoor je jezelf en de wereld om je heen tekort doet.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede en kun jij bewust zien wat het universum je te bieden heeft.


Body Process MTVSS

Acces Counsciousness heeft heel veel verschillende lichaamsprocessen. Waarbij energie uitgenodigd wordt om te transformeren. Het MTVSS proces dat werkt op het immuunsysteem en kan hierdoor heel effectief zijn voor heel veel verschillende klachten. Het stimuleert het vermogen van het lichaam om zelf te genereren.